Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Γεωθερμία: Προκλήσεις, Ευκαιρίες, Στρατηγική Αειφορικής Αξιοποίησης, Καλές Πρακτικές. Το έργο του Δήμου Παγγαίου στο γεωθερμικό πεδίο Ακροποτάμου»

Ο Δήμος Παγγαίου, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης & Φυσικών Πόρων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

«Γεωθερμία: Προκλήσεις, Ευκαιρίες, Στρατηγική Αειφορικής Αξιοποίησης, Καλές Πρακτικές.
Το έργο του Δήμου Παγγαίου στο γεωθερμικό πεδίο Ακροποτάμου»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:30, στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου.

Ο Δήμος Παγγαίου, μετά την εκμίσθωση του δικαιώματος διαχείρισης του Βεβαιωμένου Γεωθερμικού Πεδίου Χαμηλής Θερμοκρασίας Ακροποτάμου προχωράει πλέον δυναμικά στις διαδικασίες αξιοποίησής του.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια ιδανική ευκαιρία, για να γίνουν γνωστές οι δυνατότητες ανάπτυξης μιας περιοχής μέσα από την αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού και ιδιαίτερα όσον αφορά το Γεωθερμικό Πεδίο του Ακροποτάμου και να συζητηθεί η πρόταση του Δήμου Παγγαίου για τις δυνατότητες αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου με σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων επενδυτών στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας.

 

Αφίσα

Φωτογραφίες από την την ημερίδα:

geothermiko-pedio-01.png geothermiko-pedio-02.png geothermiko-pedio-03.png

geothermiko-pedio-04.png