Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκύκλιος για την Εξειδίκευση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΕΠ) της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020

Σε συνέχεια της έγκρισης των ΕΠ 2014-2020 του ΕΣΠΑ, το Υπ. Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού διαμόρφωσε την παρούσα Εγκύκλιο με στόχο την άμεση έναρξη της διαδικασίας εξειδίκευσης των ΕΠ, όπως αυτή περιγράφεται στο αρ. 19 του Ν. 4314/2014, και την κατάρτιση του εγγράφου Εξειδίκευσης Εφαρμογής του ΕΠ (ΕΕΕΠ) από τις Διαχειριστικές Αρχές (ΔΑ).

Η Εγκύκλιος περιλαμβάνει οδηγίες και χρονοδιάγραμμα για την εξειδίκευση των ΕΠ, η οποία θα γίνει με βάση το «τυποποιημένο έγγραφο ΕΕΕΠ» το οποίο έχει συντάξει η ΕΑΣ, βάσει του άρθρου 19 του Ν. 4314/2014 και το οποίο παρατίθεται στο Παράρτημα Ι της παρούσας Εγκυκλίου.

Η εφαρμογή για την δημιουργία Τυποποιημένου Εντύπου Πρότασης είναι μια βάση δεδομένων access (αρχείο mdb) και διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

Προσοχή!!!

Για να αποστείλετε τη συμπληρωμένη φόρμα πίσω στην ΕΥΔ ΕΠ ΠΑΜΘ, θα πρέπει το συμπληρωμένο αρχείο με κατάληξη mdb να συμπυκνωθεί και πάλι σε μορφή zip ή rar, ώστε να μην αποκοπεί από τον outlook ή όποιο πρόγραμμα αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείτε και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015